ПЛАТИНЕНА АДАСТРА: ЕДНА ОТ 50-ТЕ НАЙ-ДОБРЕ УПРАВЛЯВАНИ КАНАДСКИ КОМПАНИИ ОТ 2005-ТА ГОДИНА НАСАМ

Призната за лидерството си в канадския бизнес

ПЛАТИНЕНА АДАСТРА: ЕДНА ОТ 50-ТЕ НАЙ-ДОБРЕ УПРАВЛЯВАНИ КАНАДСКИ КОМПАНИИ ОТ 2005-ТА ГОДИНА НАСАМ

Feb 21, 2012

21 Февруари 2012 — Адастра Груп, водещ доставчик на услуги и решения в областта на Информационния Мениджмънт (Information Management) и Анализа на Бизнес Информация (Business Intelligence), има удоволствието да обяви, че потвърди статута си на член на Платинения клуб на „50 Най-Добре Управляваните Компании на Канада” (Canada’s 50 Best Managed Companies). Тази престижна национална програма се спонсорира от Deloitte, CIBC Commercial Banking, National Post, Queen’s School of Business.

Основана през 1993, "50 Най-Добре Управляваните Компании на Канада” е национална програма за присъждане на награда на признати канадски компании, които са въвели бизнес практики от световна класа и са създали стойностни продукти и услуги по иновативен начин. Независима комисия от съдии преглежда заявките и оценява, как компаниите са се справили с различни предизвикателства, вкл. новите технологии, глобализацията, бранд мениджмънта, начина на управление, развитието на основните компетенции, дизайна на информационните системи и наемането на правилните талантливи хора, които да подпомагат растежа.

“Да бъдем отличени от Платинения клуб на „50 Най-Добре Управляваните Компании на Канада” е наистина голяма чест,” каза Д-р Ян Мразек, президент на Адастра Груп. “Адастра е много развълнувана, че е част от този изключителен клуб. Бих искал да благодаря както на клиентите и партньорите ни, така и на нашите служители. Tяхната подкрепа и упорита работа направиха това уникално постижение възможно.”

Вижте пълния списък на победителите тук.

За „Най-добре управляваните компании на Канада”

И на своята 17-та годишнина, „50-те най-добре управлявани компании на Канада” водещото отличие за канадските компании с приход над 10 милиона долара. Всяка година след старта на програмата през 1993 стотици предприемачески компании се състезават за тази чест в един взискателен и независим процес, в който се оценяват техните мениджърски умения и практики. Признанието „Най-добре управляван” символизира канадския корпоративен успех: компании фокусирани върху ключовите си компетенции и визия, създаващи стойност за акционерите си и преуспяващи в глобалната икономика. Програмата продължава да въздига профила на канадските бизнеси, които:

  • постигат по-добри резултати от конкуренцията
  • създават хиляди работни места
  • постигат постоянен ръст