ADASTRA +1 or How YOU generate additional value in the project lifecycle

 

Какво е да бъдеш отличаващ се IT професионалист?

Отговорът е еднозначен- като всеки ден даваш нещо повече от себе си! Това е и темата на дискусията, на която Петър Кацаров ще провокира разбиранията ви за ролята на един IT консултант на предстоящата IT конференция на 21 МАЙ, в 14:30 ч., ЗАЛА 106 на ЦЕНТЪР ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И КУЛТУРА „ ИЛИЕВ ", СТУДЕНТСКИ ГРАД.

В рамките само на 90 мин. "ADASTRA +1 or How YOU generate additional value in the project lifecycle" ще ви отговори на важни въпроси, свързани с успешната ви реализация в сферата на Информационния Мениджмънт и ще оформи още толкова важни въпроси, свързани с личностното ви развитие и усъвършенстване, на които ще трябва да намерите отговорите сами.

Какво разкри Петър предварително по темата може да видите тук.

Не изпускайте и възможността да участвате в специално подготвената забавна част в края на дискусията, когато ще имате шанса да спечелите и „добавена стойност” за себе си чрез собственото си, уникално + 1.

Станете част от първата по рода си специализирана конференция, насочена, както към млади IT-та, така и към специалисти с богат опит в сферата, като ни намерите и се регистрирате за работилницата ни тук., сектор DATABASE.today