Мобилни бизнес анализи

MobileBI.360TM: Решенията на Адастра за изготвяне на мобилни бизнес анализи (Business Intelligence)

Силата на съвременните мобилни устойства при създаване на отчети

ОБЩ ПРЕГЛЕД

Ефективната система за бизнес анализи (Business Intelligence) предоставя правилна информация, когато е необходимо, във формат, който е лесно разбираем и предоставя достатъчно детайли за взимане на успешни и информирани решения.

Непрестанно еволюиращите мобилни устройства, като BlackBerry, iPhone и iPad например, позволяват по-голяма портативност и интерактивност за достъп до вашите данни. За повечето потребители минимално надграждане към съществуващите платформи и разработване на отчети, съгласувани с вашите нужди, са основните неща, които възпрепятстват използването на тези мощни устройства.

Адастра притежава необходимия опит, за да пренесе вашите бизнес анализи (Business Intelligence) на следващото ниво.

Натиснете тук, за да видите новите iPad и iPhone демо версии на Адастра за мобилни бизнес анализи (Business Intelligence).

МОБИЛНИ БИЗНЕС АНАЛИЗИ (BUSINESS INTELLIGENCE)

Предимствата на уникалните възможности на мобилните устройства:

 • Визуализации върху карта;
 • Навигация чрез сензорен екран;
 • Интеграция с приложенията на вашите устройства;
 • Въвеждане на данни чрез множество сензори и интерфейси;
 • Запазване на информацията и моментната й обработка (прехвърляне на данни и преработка на информация се извършва докато работите директно на вашето мобилно устройство).

ЗАЩО АДАСТРА?

MobileBI.360™ е методология на Адастра, която е създадена благодарение на опита на компанията при успешното осъществяване на ефективни бизнес анализи (Business Intelligence) за лидери на пазара.

Адастра има за партньори водещи компании предлагащи технологии за разработване на бизнес анализи (Business Intelligence). Готови сме да предложим решения за мобилни бизнес анализи (Business Intelligence), които бързо възвръщат своите инвестиции.

 • Създаваме мобилни отчети базирани на съществуващи отчети в рамките на дни
 • Проектираме и имплементираме нови отчети, които подкрепят изключителните възможности и нужди на вашите мобилни устройства

Адастра има широк опит в разработката на прецизни отчети по изисквания на своите клиенти.

 

Мобилното приложение за iPad на MicroStrategy използвано от Адаста за разработване на модул за банкови анализи. Те са базирани на изключителния опит на Адастра в областта на финансовите услуги. Последната версия на приложението е налична в iTunes.

 

ВКЛЮЧЕНИ УСЛУГИ

Оценка на готовността на организацията за мобилни анализи

 • Оценка на BI инфраструктурата и архитектурата и определяне състоянието на тяхната готовност за мобилно приложение

План за внедряване на мобилни бизнез анализи

 • Дефиниране на действаща стратегия за мобилни бизнес анализи (Business Intelligence) чрез дефиниране на работен план

Мобилни информационни табла и карти

 • Проектиране и разработване на решения за създаване на бизнес анализи (Business Intelligence), включително информационни табла и карти, оптимизирани за използване на пълния капацитет на днешните мобилни устройства

Разгръщане на бизнес анализите (Business Intelligence)

 • Влагане на съществуващи бизнес анализи (Business Intelligence) в мобилни устройства

 

Предложение

Уникалните организации изискват уникални решения за бизнес анализи. Свържете се днес с нас, за да откриете как да станете част от еволюцията на информационния мениджмънт.

информационен БЮЛЕТИН

За повече информация какво Адастра прави в сферата на мобилните бизнес анализи и за пълната гама от решения за бизнес анализи на Адастра, можете да свалите нашия бюлетин.