Партньори

Angoss Софтуер

Angoss софтуер дава възможност за „По-добри бизнес решения. Всеки ден.” Много от водещите световни организации за финансови услуги, телекомуникации, естествени науки и търговци на дребно използват софтуера за прогнозни анализи и услугите на Angoss, за да увеличават приходите си и в същото време да намаляват риска и загубите. Angoss помага на своите клиенти да използват бизнес данните си, да открият факторите, влияещи критично на развитието, да предвидят бъдещи тенденции и събития, т.е. да оперират с увереност, в резултат на информирано планирани активности. С централа в Торонто, Angoss има офиси във Великобритания и Австралия и е партньор с водещите световни компании за продажба на софтуер и услуги.


Ataccama

Аtaccama е водеща софтуерна компания, която разработва продукт за авангарден метод на управление на качеството на данните, на ключовите бизнес данни (Master Data Management) и на управление на данните на корпоративно ниво (Data Governance). Основана през 2007г. Аtaccama Corp. се разраства устойчиво и е предпочитан софтуерен доставчик на много водещи организации.


Cognos (IBM)

Cognos, световен лидер в разработката на системи за Бизнес анализи (Business Intelligence) и системи за отчитане и управление на производителността в предприятията, предоставя софтуер и услуги, които помагат на компаниите да управляват, наблюдават и разбират ефективността на корпоративните процеси. Cognos доставя следващото ниво в технологиите за постигане на конкурентно предимство чрез Корпоративно Управление на Производителността (Corporate Performance Management – CPM) – стратегическо приложение на Бизнес анализите (Business Intelligence) на ниво предприятие. Интегрираното CPM решение помага на клиентите да управляват чрез планиране; да следят чрез специализирани отчети (scorecards); и да разбират прозиводителността чрез анализ на информацията (Business Intelligence). Cognos обслужва повече от 23 000 клиенти от 135 страни. Корпоративните решенията и услуги на Cognos за Бизнес анализи (Business Intelligence) и Управление на производителността (Performance Management) са достъпни също така посредством повече от 3 000 световни Cognos партньорa и дистрибутора.


Composite Software

Composite Software е лидер в областта на виртуализация при работата с данни. Поддържана вече от десетилетие от основателя R&D, Composite Software е „златен стандарт” за визуализация на данни на 10 от 20-те топ банки, 6 от 10-те топ фармацефтични компании, 4 от 5-те топ енергиини компании, основните телекомуникационни доставчици и световните най-големи ИТ организации, армията на САЩ. Тези, както и стотици други глобални организации разчитат на Composite да задоволи тяхните постоянно променящи се информационни изисквания за по-голяма бързина и по-малки загуби. Composite Software е частна компания с централа в Сан Матео, Канада.


IBM

IBM е най-голямата световна ИТ компания, с 80 г. опит в подпомагане развитието на бизнеса. Въз основа на ресурси от самата IBM и на ключови нейни партньори, IBM предлага широк набор от услуги, финансиране и решения, даващи възможност на клиентите си да се възползват от предимствата на новата ера в технологиите.


Informatica

Адастра е единственият елитен партньор на Informatica в Канада.
Informatica Corporation (NASDAQ: INFA) е водеща компания за разработка на софтуер за интегриране на корпоративни данни. Използвайки продуктите на Informatica, компаниите могат да достъпват, интегрират, мигрират и консолидират своите данни между различните системи, процеси и ресурси, да намалят сложността, подсигурят съответствието и подпомогнат бизнеса си. Повече от 2 200 компании по света разчитат на Informatica за интегриране на своите корпоративни данни.


Information Builders

Information Builders, компания за 300 милиона долара, е лидер в корпоративните Бизнес анализи (Business Intelligence) и оперативните отчети в реално време. Продуктът на компанията, наречен WebFOCUS, е най-скалируемият, сигурен и гъвкав продукт в своя клас и може да задоволи нуждите на различните организации за отчети и справки на различни потребители, включително на анализатори, опитни потребители и внедряване за стотици хиляди потребители. В допълнение, WebFOCUS дава ненадминати допълнителни възможности на организациите, търсещи начин да оползотворят всички свои данни – чрез достъп до всички данни от старите системи до складовете от данни. Технологията на Information Builders, спечелила редица награди, успешно доставя качествен софтуер и услуги на високо ниво вече от 30г. на над 12,000 клиенти, много от тях от Fortune 100 и федералните правителствени организации на САЩ. С централа в Ню Йорк и 90 офиса по целия свят, компанията има 1,750 служители и повече от 350 бизнес партньори.


Kognitio

Kognitio обединява Big Data Analytics и Cloud Computing. Първата аналитична платформа, доставена през 1989г, е била проектирана да достави най-високо количество изчислителна мощ, за да позволи бързо изпълнение на сложни аналитични заявки без допълнителна администраторска намеса за обработка на данните. Софтуерът Kognitio работи на сървъри от стандатра х86 или в Kognitio Cloud – готова за използване аналитична платформа. Kognitio Cloud е защитена, частна или публична сървърно-платформена услуга. Kognitio Cloud е „облачен” компютърен модел, което прави Kognitio аналитичната платформа достъпна чрез абонамент. Компанията има клиенти от разнообразни сектори, включително: организации за проучване на пазара, за пакетиране на потребителски стоки, за телекомуникационни, финансови и застрахователни услуги, търговци, медии, комунални услуги, компании производители на компютърни игри.


Microsoft

Запазвайки вложените инвестициите, Microsoft Business Intelligence и SharePoint решенията подпомагат взимането на по-добри решения чрез интерфейси, с които потребителите работят всекидневно. Спестяването на средства, увеличаването на ефективността, намаляването на сложността, както и по-лесния достъп до данни с контекстно значение са възможни, когато инструментите и платформите за информационен мениджмънт (ИМ) са консолидирани. Чрез консолидираните системи се предоставят едновременно най-добрите по рода си и стандартизирани технологии за ИМ, като по този начин организациите са по-добре подготвени да посрещнат бизнес изискванията, да ограничат разходите на крайните потребители, да намалят дублиране и претрупаността на технологии и функционалност. Адастра оценява използваните текущи технологии и благодарение на партньорството си с Microsoft, предлага на клиентите си ИМ платформа, балансирана между възможности, които са тясно свързани с бизнеса, намаляване на усилията за постигане на потребителските изисквания и фокус върху по-бързото възвръщане на ИТ инвестицията.


MapR

MapR предоставя единствената Big Data платформа в индустрията, която съчетава обработващaта мощност от най-висок клас на Hadoop, с ненадминатата скалируемост на уеб-базираните складове за данни и възможността за работа с бази данни в реално време, което позволява на клиентите да използват цялoто проникновение, съдържащо се в данните им. MapR e завършена дистрибуция на Apache Hadoop, който обединява повече от дузина проекти от екоситемата Hadoop, за да ви предостави широк набор от възможности на големи данни. Платформата MapR не само осигурява корпоративен клас функции като висока надеждност, възстановяване след бедствие, сигурност и пълна защита на данните, но също така позволява Hadoop да бъде лесно достъпен като традиционната мрежа за съхранение на данни (NAS), с функции за четене и писане.